Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het schilderij De Luizenjacht van Gerard Ter Borch. Het is bewerkt met Stuart's Semple's blackest black, het zwartste, matste verf beschikbaar. 
€1115,00

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het schilderij De Luizenjacht van Gerard Ter Borch. Het is beschikbaar in alle kleuren van De Delftse Kleurenwaaier.
 
€1115,00

Michiel de Ruijter

Michiel de Ruijter

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het portret van Michiel de Ruijter. Het is bewerkt met goudkleurige metaalverf van Stuart Semple. 
€1135,00

Rembrandt's zelfportret met twee cirkels

Rembrandt's zelfportret met twee cirkels

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het  zelfportret van Rembrandt.
€1115,00

Rembrandt's zelfportret met twee cirkels

Rembrandt's zelfportret met twee cirkels

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het  zelfportret van Rembrandt. Het is beschikbaar in alle kleuren van De Delftse Kleurenwaaier. 
€1115,00

 'het melkmeisje'

'het melkmeisje'

Ik werk met lijnen. Oude meesterwerken zitten geniaal in elkaar qua beeldaspecten zoals licht, kleur, compositie, lijnvoering  en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd door het schilderij 'het melkmeisje' van Delftse 17e eeuwse schilder Johannes Vermeer. Met Hella Jongerius deel ik de mening dat we ons moeten hoeden tegen kleurvervlakking. Derhalve zijn de kleuren van mijn muurobjecten gekozen uit de Delftse kleurenwaaier, gebaseerd op onder andere oude schilderijen van de stad Delft. .
€1215,00

Het puttertje

Het puttertje

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geinspireerd op het schilderij Het Puttertje van Carel Fabritius.
 
€750,00

het straatje van Vermeer

het straatje van Vermeer

Ik werk met lijnen. Oude meesterwerken zitten geniaal in elkaar qua beeldaspecten zoals licht, kleur, compositie, lijnvoering  en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het Straatje van Vermeer van de 17e eeuwse  Delfstse schilder Johannes Vermeer. Met Hella Jongerius deel ik de mening dat we ons moeten hoeden tegen kleurvervlakking. Derhalve zijn de kleuren van mijn muurobjecten gekozen uit de Delftse kleurenwaaier, gebaseerd op onder andere oude schilderijen van de stad Delft. 
€1115,00

La belle ferroniere

La belle ferroniere

Ik zoek de essentie Oude meesterwerken zijn geniaal qua beeldaspecten als licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geinspireerd op La Belle Ferroniere van Leonardo Da Vinci
 
€1165,00

Servet Val van Ixion

Servet Val van Ixion

Handgeprinte linnen-katoenen servetten met mijn geabstraheerde interpretatie van 'De Val van Ixion' van Cornelisz van Haarlem (1588)...een echt 'converstation piece'  Verkrijgbaar in zwart en off-white Exlusieve servetten: omdat kunstliefhebbers ook van mooi tafelen houden
€35,00

servet Vermeer Brieflezend meisje bij het venster

servet Vermeer Brieflezend meisje bij het venster

Handgeprinte linnen-katoenen servetten met mijn geabstraheerde interpretatie van 'Brieflezend meisje bij het venster ' van Johannes Vermeer (1658) Net als het schilderij, zijn de servetten gemaakt in Delft..een echt 'converstation piece'  Verkrijgbaar in zwart en off-white. Prijs 35,- euro per 2 stuks Exclusieve servetten: omdat kunstliefhebbers ook van mooi tafelen houden.  
€35,00

Straatje van Vermeer

Straatje van Vermeer

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geïnspireerd op het schilderij Straatje van Delft van Johannes Vermeer. Het is geschilderd met het matste zwart van Stuart Semple. Ook beschikbaar in andere kleuren uit De Delftse Kleurenwaaier. 
 
€1100,00

Venus van Milo

Venus van Milo

Ik werk met lijnen. Oude meesterwerken zitten geniaal in elkaar qua beeldaspecten zoals licht, kleur, compositie, lijnvoering  en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geinspireerd op de Venus van Milo. Met  Hella Jongerius deel ik de mening dat we ons moeten hoeden tegen kleurvervlakking. Derhalve zijn de kleuren van mijn muurobjecten gekozen uit de Delftse kleurenwaaier, gebaseerd op onder andere oude schilderijen van de stad Delft.
€1215,00

halsketting Caquetío

halsketting Caquetío

Deze handgeschilderde patronen zijn gebaseerd op ong. 1500 jaar oude tekeningen op grotten en aardewerk gevonden op de eilanden Aruba en Curaçao. Destijds bewoonden de oorspronkelijke bewoners – zgn. Caquetío-indianen - het westelijk deel van Venezuela en de zuidelijke Caraïbische Eilanden (waar Aruba en Curaçao liggen). De Caquetío verplaatsten zich per kano over de Caribische Zee. In de 16e eeuw brachten de Spaanse kolonisten -voor de Caquetío dodelijke- ziektes mee en de overlevende Indiaanse bevolking mengde met de nieuwkomers uit Europa en zwarte slaven van de westkust van Afrika. KLEUR De halsketting is zwart en goudkleurig. Zwart is de haarkleur van zowel de Caquetío als die van de slaven. Het goudkleurige verwijst naar het gegeven dat 20% van het goud in 16e -eeuws Europa van de Caraïbische eilanden kwam. VORM De vorm van deze ketting verwijst naar de 17e -eeuwse trans-Atlantische driehoekshandel tussen Europa, Amerika en Afrika, waar de slavenhandel deel van uitmaakte-. De Nederlandse slavenhandel vond vooral plaats vanaf de Nederlandse verovering in 1637 van het fort Elmina aan de kust van het huidige Ghana en duurde tot het jaar 1808.    
€25,00

hanger Dame en dienstbode

hanger Dame en dienstbode

The reunion with old masters is like meeting old friends, even after years it is a nice and warm reunion. With black lines I try to capture their essence. The result is this serie plexiglass jewelry-line inspired by famous paintings of old masters. This pendant is inspired by the famous painting Mistress and Maid by Johannes Vermeer (1666)
€35,00

hanger Erasmus

hanger Erasmus

The reunion with old masters is like meeting old friends, even after years it is a nice and warm reunion. With black lines I try to capture their essence. The result is this serie plexiglass jewelry-line inspired by famous paintings of old masters. This pendant is inspired by the portrait of Desiderius Erasmus by Lucas Cranach the Elder (1466-1536) . The original is to be seen in museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam in Holland.
€35,00

hanger Fall of Ixion

hanger Fall of Ixion

The reunion with old masters is like meeting old friends, even after years it is a nice and warm reunion. With black lines I try to capture their essence. The result is this serie plexiglass jewelry-line inspired by famous paintings of old masters. This pendant is inspired by Fall of Ixion by Cornelis Cornelisz van Haarlem (1588) . The original is to be seen in museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam in Holland.
€35,00

hanger Onderbreking van de muziek

hanger Onderbreking van de muziek

The reunion with old masters is like meeting old friends, even after years it is a nice and warm reunion. With black lines I try to capture their essence. The result is this serie plexiglass jewelry-line inspired by famous paintings of old masters. This pendant is inspired by the famous painting Girl interrupted at her Music by Johannes Vermeer.
€35,00

harige hondentas

harige hondentas

Deze hond is lekker zacht kan gewoon geaaid worden! De tas is van 100% ecologisch katoen, gemaakt zonder kinderarbeid en goede werkomstandigheden. 
€25,00

koala beer tas

koala beer tas

  This lovely has a literally soft touch! This 100 % child-labour free, organic cotton/canvas tote bag comes with a furry koala bear. 
€25,00

Maria met kind

Maria met kind

Unieke, handgetekende (kerst-)kaart met goudverf op in mijn eigen, abstraherende figuratieve stijl op stevig 100 % chloor- en zuurvrij, verouderingsbestendig papier van 25 % katoen en cellulose, dus een zware kwaliteit. Persoonlijk gesigneerd op de achterkant. Je kan het ook zelf inlijsten en zo elk jaar van dit kunstwerk genieten. SLECHTS 10 euro per stuk!
€10,00

Melkmeisje

Melkmeisje

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geinspireerd op het schilderij Het Melkmeisje van Johannes Vermeer. Stuart Semple's black is gebruikt: het zwartste zwart
€1200,00

Melkmeisje

Melkmeisje

Ik zoek de essentie. Oude meesterwerken zijn geniaal qua licht, kleur, compositie, lijnvoering en zijn gegrift in ons collectieve geheugen. In deze serie onderzoek ik wat de noodzakelijke lijnen zijn voor de herkenning van meesterwerken. Dit werk is geinspireerd op het schilderij Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en bewerkt met Stuart Semple's goudkleurige verf. 
 
€1200,00

silhouet hond

silhouet hond

This furry dog loves to be touched! He comes with a 100 % organic, child labourfree canvas tote bag. The dog wants to be ironed inside out.
€25,00

tas puma

tas puma

Deze lieve nieuwsgierige puma is aaibaar want gemaakt van een fluweelachtige stof. Het silhouet is handgesneden en de tas is voorzien van mijn persoonlijke label.De tasopening heeft een drukknoop je spulletjes veilig zijn. De ecologische canvastas is 100% katoen, 40 x 38 cm groot en gefabriceerd zonder kinderarbeid en goede arbeidsomstandigheden in India.
€25,00

hanger Meisje met de Parel

hanger Meisje met de Parel

Het weerzien met oude meesters is als een ontmoeting met oude vrienden: zelfs na jaren is het fijne, warme en aangenaam.  Met zwarte lijnen probeer ik de essentie van onze oude Nederlandse meesterwerken te vangen. Het resultaat is deze serie plexiglass sieraden geïnspireerd op de Delftse meester-schilder Johannes Vermeer.  
€35,00

hanger Melkmeid

hanger Melkmeid

Het weerzien met oude meesters is als een weerzien met oude vrienden: zelfs na jaren is het een fijne en warme ontmoeting. Met zwarte lijnen probeer ik de essentie van onze meesterwerken te vangen. Het resultaat is deze plexiglass sieraden geïnspireerd op de meesterwerken van de 17e eeuwse Delftse schilder Johannes Vermeer.​  
€35,00

oorbellen meisje met de parel

oorbellen meisje met de parel

Het weerzien met oude meesters is als en weerzien met oude vrienden: zelfs na jaren is het een fijn en warm weerzien. Met zwarte lijnen probeer ik hun essentie te vangen. Het resultaat is deze plexiglass sieraden geïnspireerd op de Delfts meester-schilder Johannes Vermeer.​
€32,00

oorbellen Melkmeid

oorbellen Melkmeid

Het weerzien met oude meesters is als en weerzien met oude vrienden: zelfs na jaren is het een fijn en warm weerzien. Met zwarte lijnen probeer ik hun essentie te vangen. Het resultaat is deze plexiglass sieraden geïnspireerd op de Delfts meester-schilder Johannes Vermeer.​
€32,00

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Koningin van de televisie
€475,00

Poetin bezoekt

Poetin bezoekt

De politicus Poetin is op bezoek in het buitenland
€475,00

Spaarpop

Spaarpop

Deze dame is gemaakt van terra cotta en door mij beschilderd met Arubaanse pre-colombiaanse motieven.  Ze is te gebruiken als spaarpop. Onder het beeldje is een verwijderbare rubberen dop. Elke spaarpop heeft een uniek patroon. 
€20,00

Spaarpop

Spaarpop

Deze dame is gemaakt van terra cotta en door mij beschilderd met Arubaanse pre-colombiaanse motieven.  Ze is 12,5 cm groot en te gebruiken als spaarpot (opening aan de onderkant). Elke spaarpop heeft een uniek patroon.
€20,00

Fofoti

Fofoti

Iconische Arubaans landmarks als een kleurrijke artistieke hommage aan het eiland: een fofoti-boom op Babybeach, Aruba 
€400,00

op bezoek bij de minister-president

op bezoek bij de minister-president

De topman van Heineken was op bezoek bij de minister-president, met zijn handen in zijn zakken.
€277,00

servet Danseresje

servet Danseresje

Handgeprinte linnen-katoenen servetten met mijn geabstraheerde interpretatie van 'het danseresje'  van Edgar Degas (1881). Verkrijgbaar in zwart en off-white. Prijs 35,- euro per 2 stuks Exclusieve servetten: omdat kunstliefhebbers ook van mooi tafelen houden.
€35,00

servet Erasmus

servet Erasmus

Handgeprinte linnen-katoenen servetten met mijn geabstraheerde interpretatie van 'Erasmus ' van Lucas Cranach (1535).  Verkrijgbaar in zwart en off-white. Prijs 35,- euro per 2 stuks Exclusieve servetten: omdat kunstliefhebbers ook van mooi tafelen houden.
€35,00

servet Melkmeisje

servet Melkmeisje

Handgeprinte linnen-katoenen servetten met mijn geabstraheerde interpretatie van 'Het Melkmeisje ' van Johannes Vermeer (1660). Net als het schilderij, zijn de servetten gemaakt in Delft..een echt 'converstation piece'  Verkrijgbaar in zwart en off-white. Prijs 35,- euro per 2 stuks Exclusieve servetten: omdat kunstliefhebbers ook van mooi tafelen houden.
€35,00

wall art Het Puttertje

wall art Het Puttertje

Kunstobject geinspireerd op 'Het Puttertje' door Carel Fabritius (1654)
€970,00

wall art Het Straatje van Vermeer

wall art Het Straatje van Vermeer

Kunstobject geinspireerd op 'Het Straatje' van Johannes Vermeer (1658). Net als het schilderij, gemaakt in Delft.   
€970,00

wall art Venus

wall art Venus

Kunstobject voor aan de muur, geinspireerd op de Venus van Milo.
€1250,00